Call us : 0743 432 876
Mail us : contact@academiaintegrativa.ro

Glosar de Termeni

Glosar de Termeni

Descoperă!

GLOSAR DE TERMENI

În scopul înlesnirii unei asimilări cât mai profitabile și rapide a principalilor termeni și concepte folosite în lucrările recomandate, am întocmit Glosarul de Termeni într-o formă succintă, care poate ulterior fi îmbunătățit și pe baza dezvoltării proiectului și sugestiilor participanților.

#Dansul Energetic

#Mudra

#Dansul Pendular

#Dharma

#Dansul Integrativ

Glosar de Termeni

Dansul Energetic

– o osmoză originală care combină diverse tipuri de arte și meditație cu obiectivul principal de a eleva persoana care practică dansul, din punct de vedere mental și spiritual, folosind muzica ca parte a unei terapii alternative complexe.

Dansul Energetic la Unison

= acea formă de terapie în care mai multe persoane practică dansul energetic în același timp. Practicanții dansului energetic la unison pot fi în aceeași încăpere sau pot fi la distanțe foarte mari – fiecare în locul în care își trăiește viața.

Dansul Cuantic

= ne dă posibilitatea să cucerim valori care pot depăși cu mult aspirațiile noastre inițiale. Se întâmplă un asemenea proces întrucât în dansul cuantic palma este sursă de informație pentru suflet, așa cum urechea este sursa de informație pentru creier.

Dansul Energetic din Poziția Culcat

= poate pune în valoare polaritățile inversate în raport cu cei doi poli energetici principali – cerul și pământul – conform următorului raționament. În timpul practicării dansului energetic din poziția culcat, partea inferioară a corpului are acces prioritar la energiile cerului, iar partea superioară a corpului are acces prioritar la energiile pământului.

Blog