Dans Energetic www.academiaintegrativa.ro

Invitație Curs de Dans Energetic.

sau


*Pachetul INTEGRATIV are valoarea de 100 RONPachetul INTEGRATIV conține cărțile: PUTEREA CUNOAȘTERII, DANSUL ENERGETIC, ALIMENTAȚIA INTEGRATIVĂ, ȘI CONDIMENTAREA CREATOARE.

De asemenea Pachetul INTEGRATIV mai conține în dar următoarele: CONDIMENTUL INTEGRATIV, CEAIURILE INTEGRATIVE, ȘI OCHELARII DE SOMN.

Oameni dragi, vă invit cu bucurie la Cursul de Dans Energetic din cadrul Academiei Integrative!

Cursul va fi online transmis în direct pe Zoom.

DANSUL ENERGETIC

Dansul energetic este o terapie născuta din dorința de a genera un nou model de terapie și antrenament.

Dansul energetic a apărut în peisajul terapeutic românesc de foarte puțin timp și este practicat de către persoanele care doresc să trăiască o viață mai frumoasă și mai împlinitoare.

Dansul energetic pune în valoare sufletul uman. De aceea, dansul energetic poate genera programe noi și împlinitoare în toate domeniile vieții.


În timpul dansului energetic practicanții au ochii acoperiți cu ochelari de somn. Aplicăm această procedură întrucât prin acoperirea ochilor, întrerupem principala sursa de informație a creierului.
În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că simțul văzului asigură un procent de peste 80 % din totalul informațiilor mentale vehiculate la nivelul creierului.

De aceea, activitatea vizuală face ca ochii să țină creierul mental conectat în mod preponderent la mediul exterior.

Atât timp cât întreaga atenție este îndreptată spre exterior, sufletul rămâne în planul secundar având tendința de a-și diminua activitatea.
Atunci când sufletul nu este pus în valoare ni se diminuează puterile.

Dansul energetic poate fi utilizat în următoarele scopuri:

Dansul energetic pentru prevenirea și terapia suferințelor acute

Dacă nu reușim să ne repliem la timp pe calea dreaptă, efectele energiilor negative se pot somatiza pe corpul fizic. De aceea este foarte important ca, în momentul în care sesizați cea mai mică scădere a nivelului energetic, să vă organizați astfel încât să începeți să exersați terapia dansului energetic.
Practica dansului energetic este benefică în orice situație ne-am afla. Acesta este motivul pentru care vă sugerez să aplicați dansul energetic:
• pentru pregătirea perioadelor de somn;
• pentru calmarea stărilor anxioase și de durere;
• pentru reducerea timpului de suferință.

Dansul energetic pentru terapia bolilor cronice

Dansul energetic poate fi una dintre armele cele mai eficiente prin care omul poate ameliora sau chiar vindeca bolile cronice.

Dacă aveți disponibilitatea sufletească să practicați terapia dansului energetic, vă dați șansa ca în doar câteva luni să ajungeți să evoluați pe niveluri de conștiință atât de înalte, încât să reduceți sau să anulați pentru totdeauna efectele bolilor cronice. Astfel, prin practica asiduă a dansului energetic puteți redeveni un om puternic și de mare anvergură spirituală și sufletească, așa cum ați fost în momentele voastre de strălucire.

Creșterea performanțelor vieții prin dansul energetic

Și eu sunt entuziasmat și fascinat de practica dansului energetic și de aceea, îl recomand atât pentru îmbunătățirea stării de sănătate, cât și pentru îmbunătățirea performanțelor vieții. Având în vedere efectele dansului energetic vă recomand să îl practicați în mod preventiv și vizionar.

Generând starea de belșug puteți trăi în belșug.

De aceea, vă recomand să vă constituiți un program de antrenament în care dansul energetic să fie „actorul” principal în a genera starea de belșug.

Fac această recomandare, întrucât dansul energetic acționează cu succes în creșterea vibrațiilor energetice și elevarea stărilor de conștiință, susținându-vă astfel în toate aspectele vieții.
Prin dansul energetic ne descătușăm de hățișurile minţii, dând astfel libertate năzuințelor sufletești spre a se manifesta cu mai mare impact în toate programele vieții.
Acestea sunt motivele pentru care vă recomand să începeți să practicați dansul energetic, pentru ca în timp să construiți un univers mai bun și mai frumos,
atât pentru voi înșivă, cat și pentru cei dragi și apropiați.
Vă doresc să veți succes în practica dansului energetic!

VINO ALĂTURI DE NOI!

Cursul de dans energetic este primul pas în asimilarea Dansului Energetic.
Dansul energetic este o formă de terapie și antrenament creată cu scopul de a înnobila ființa umană pe nivele de conștiință din ce în ce mai înalte.
Cursul de dans energetic poate fi parcurs de orice persoană interesată de programe de dezvoltare umană.